www.esis.si
www.kamini-esis.si
051 439 370info@esis.si

Klimatska naprava Maxa MULTI SITEM

Klimatska naprava Maxa MULTI SITEM
DC inverter2 leti garancijeA++ classPošlji povpraševanje


Podjetje MAXA ponuja tudi multi sisteme klimatskih naprav. To so sistemi, ki so ponavadi sestavljeni iz ene zunanje enote in večih notranjih. Z njihovo uporabo tako zagotovimo hitrejšo klimatizacijo večih prostorov. Tako lahko npr. namestimo notranje enote v kuhinji, dnevnem prostoru, spalnici in drugje.

Posebnosti

Klimatska naprava za svoje delovanje uporablja okolju prijazen plin.
Funkcija samočiščenja: naprava se samodejno čišči, kar preprečuje rast klic.
Funkcija 24 urnega časovnika omogoča vklop in izklop naprave skozi dan.
Temperaturni senzor v daljinskem upravljalniku omogoča delovanje funkcije »i feel«, da se zagotovi najudobnejša temperatura.
Način spanja; v tem načinu naprava prihrani več energije, uporabimo ga lahko med spanjem oziroma ko smo zdoma.
S funkcijo ponovnega vklopa se naprava ob ponovni vzpostavitivi električne energije samodejno vklopi.
Turbo način omogoča hitro doseganje nastavljene temperature v načinu hlajenja.
Naprava greje tudi ob zunanjih temperaturah do -15°c. Ob takšni temperaturi je zmogljivost naprave kar 70% polne vrednosti.
DC inverter: inverterska tehnologija prispeva k višji učinkovitosti naprave.
Razvlaževanje zraka: klimatska naprava ob načinu hlajenja tudi zmanjšuje vlago v prostoru.
Nihanje loput po spominu: nastavitev nihanja, ki ste jo izbrali pred izklopom naprave, se bo ohranila tudi po vklopu.
Samodejno nihanje loput je odvisno od izbranega načina.
Stanje pripravljenosti: klimatska naprava lahko deluje tudi v stanju pripravljenosti
Tiho delovanje: klimatska naprava ob minimalni hitrosti ventilatorja povzroča le 26 dBAh hrupa.
Zunanjost naprave zaznamujejo harmonične linije in elegantni LED zaslon za prikaz funkcij. Za nočno udobje se LED zaslon lahko izklopi.
Naprava se zaradi svoje izredne učinkovitosti in ekonomičnosti uvršča v razred A++. To nenazadnje potrjujeta tudi visoki vrednosti koeficientov S.E.E.R. in S.C.O.P.

Različice in njihove lastnosti

Zunanja enotaZunanja enotaZaradi sodobnega videza je enota manj vpadljiva in tako ne iznekaži pogleda na fasado objekta. Naprave so tudi izjemno učinkovite oziroma zmogljive, saj lahko posamezno enoto povežemo s kar devetimi notranjimi. Pri tem so nam v pomoč razdelilniki Super Multi. Ti razdelilniki so tako umeščeni med zunanjo in notranjami enotami. S tem zmanjšamo dolžino potrebnih cevi, saj se posamezna notranja enota ne priključuje več posamezno na zunanjo enoto ampak na razdelilnik, ki pa je z zunanjo enoto povezan le z eno povezavo.
KryoKryoMulti naprava Kryo vsebuje visokoučinkoviti rotacijski kompresor z tehnologijo DC inverter. Inverter je rezultat najnaprednejše tehnologije na področju prezračevanja. Notranja enota se pritrdi na steno.
Napravo Kryo lahko upravljate tudi s pomočjo pametnega telefona, to Vam omogoča Wifi modul (dodatek).
Kasetna notranja enota Kasetna notranja enotaRešitev je idealna za vgradnjo v spuščene stropove oziroma stropove iz mavčnih plošč. Pri tej rešitvi notranjo enoto tako vstavimo v izdelano odprtino v stropu. Zasnovana je tako, da zadosti najvišjim zahtevam zmogljivosti, tihega delovanja in estetike.
Kanalska notranja enotaKanalska notranja enotaTak sistem je sestavljen iz zunanje in ene notranje enote. Na notranjo enoto se priključijo prezračevalni kanali, s pomočjo katerih le ta klimatizira več prostorov. Takšna rešitev je primerna za spuščene stropove oziroma stropove iz mavčnih plošč. Tako se lahko v takšnem stropu preprosto izdelajo luknje za vstavitev prezračevalnih kanalov in rež. Pri takšni rešitvi je klimatska naprava skrita, kar prispeva k minimalističnosti prostora.
Talna notranja enotaTalna notranja enotaNaprava se lahko pohvali z izredno energijsko učinkovitostjo. Izdelek je na voljo v treh variantah. Notranja enota se pritrdi na steno.