www.esis.si
www.kamini-esis.si
051 439 370info@esis.si

Konvektor Grimper Fan VSL Maxa

Konvektor Grimper Fan VSL Maxa


Tanek ventilatorski konvektor Grimper Fan VSL Maxa je vsestranski tanek ventilatorski konvektor, ki ga je enostavno namestiti, na talno ali vodoravno stropno površino, z zamenljivo sprednjo ploščo iz kaljenega stekla na obeh straneh, ki omogoča povezavo cevi. Odsotnost sprednjih rešetk omogoča vsestransko namestitev Grimper Fan tudi v najbolj omejene prostore. Tanek ventilatorski konvektor Grimper Fan VSL Maxa z modernim dizajnom, zahvaljujoč inovativnemu prezračevalnemu sistemu, zagotavlja optimalno delovanje tuljave, ki deluje pri podtlaku. Značilnosti, po katerih se razlikuje od izdelkov iste kategorije, so njegova super tanka debelina le 12 cm, najmanjša tišina pod zvočnim pragom 20 dB(A), DC inverter tehnologija, nizka poraba energije pri 4 W, nagubani filtri, tangencialni ventilator , krmilniki na stroju ali na steni.

  • GRIMPER VENTILATOR BSL Grimper Fan BSL se vgradi v kopalnici, a ne samo. Z lahkoto ga namestite za vrata v ozkem prostoru.
  • GRIMPER VENTILATOR VSL Grimper Ventilator VSL, zasnovan za visoko vsestranskost v talno-stropni namestitvi. Levi ali desni priključki so vedno na voljo.
  • GRIMPER VENTILATOR MSL Grimper Fan MSL je popoln za namestitev na steno. S svojimi 12 cm debeline je tanjši od razcepa.