www.esis.si
www.kamini-esis.si
051 439 370info@esis.si

Montaža prezračevanje - MARIBOR

Od načrtovanja projekta vašega objkta vam podjetja ESIS-CO D.O.O. vse do končne montaže prejmete od nas prezračevalne spiro ali plastične cevi, primerne za vašo uporabo.

Montaža se lahko opravi v enem delu ali v dveh delih. Najbolje je vse opraviti skupaj v dveh do treh dneh, torej v enem delu, vendar je to prej izjema kot pravilo. Navadno poteka montaža v dveh delih:

Najprej se povlečejo vse fleksibilne cevi od glavnih razvodnih komor v strojnici do lokacij dovodov in odvodov zraka. To je praviloma pred ostalimi instalacijami, ker so cevi za prezračevanje največjih dimenzij in se jih druge instalacije lažje ognejo. V tej fazi je seveda zelo primerno, da je strop na katerega se vgradita razdelilni komori (v kurilnici) finalno obdelan (če bo vse skrito pod montažnim stropom, to seveda ni potrebno).

V drugem delu montaže pa se izdela strojnica in vgradi aparat: razdelilne komore se povežejo z aparatom, prav tako dovod zunanjega zraka in odvod umazanega zraka v zunanjost. Ti dve zadnji povezavi sta izvedeni iz posebnih izolacijskih cevi, preboj v zidu je pri 300 m3/h napravi premera 20 cm. Povežejo se še elektro vodniki in opravi se zagon.
 
info: tel.: 051 439 370 ali https://www.esis.si/esis-povprasevanje