www.esis.si
www.kamini-esis.si
051 439 370info@esis.si

Prezračevanje hiše - rekuperacija

Sistem prezračevanja BRINK v dom nenehno dovaja svež zrak in tako skrbi za zdravje in dobro počutje ljudi, ki v njem bivajo. Stanovanje in hiša mora biti čim pogosteje zračeno, saj lahko v nasprotnem primeru pride do za uporabnika negativnih posledic, kot je pojav plesni na stenah.

Ljudje, ki se pogosto zadržujejo v neprezračenih prostorih, lahko trpijo zaradi zdravstvenih težav – lahko zbolijo za boleznimi dihal ali pa se celo zastrupijo z ogljikovim monoksidom.

Medtem ko stanovanje sicer lahko prezračimo na zelo preprost način – z odpiranjem in zapiranjem oken, nekaterim uporabnikom to iz takšnih ali drugačnih razlogov predstavlja težavo ali pa se jim preprosto ne zdi dovolj. Za takšne uporabnike je primeren prezračevalni sistem BRINK rekuperacija , na primer sistem ventilatorjev, ki se namestijo v postopku strojne inštalacije in omogočajo, slab, postan zrak konstantno zapušča prostor, vanj pa prihaja nov, svež kvaliteten zrak.
K večji kakovosti zraka v prostoru in s tem boljšemu zdravju ljudi, ki se v njem zadržujejo, pa pripomorejo tudi kanalska klimatske naprave v sistem rekuperacije. Optimalen položaj za tovrstne sisteme je pod ometom.

Dodatne informacije: info@esis.si ,gsm: 051 439 370