www.esis.si
www.kamini-esis.si
051 439 370info@esis.si

O podjetju MAXA

Podjetje Maxa je visokotehnološko podjetje, ki se ukvarja z izdelavo naprav, namenjenih prezračevanju.

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1992 in že od leta 1996 tekmuje na trgu z najkakovostnejšimi izdelki, ki zadostijo najvišjim standardom in zahtevam.

Nekoč majhno podjetje je danes v prisotno v kar 34 državah z namenom najboljše podpore strankam. Izdelki podjetja MAXA so uporabljeni v bivanjskih prostorih, kot tudi v javnih in gospodarskih prostorih, kot so hoteli, bolniščnice, fitnes centri, pisarne in nakupovalni centri.

Podjetje s ponosom predstavlja širok nabor izdelkov, kar je posledica neprenehnega razvoja in inovacij ter s tem tudi predstavitve novih izdelkov. Tako je podjetje leta 2010 začelo proizvajati nov razred inverter toplotnih črpalk, kar ga uvršča med redka podjetja na svetu, ki so sposobna razvijati izdelke s takšno tehnologijo.

O podjetju MAXA

O nas

Podjetje je uveljavljeno in uspešno podjetje, ki je specializirano na področju hlajenja in ogrevanja. Podjetje je zgrajeno na 12- letnih izkušnjah zaposlenih, ki so si s svojim znanjem, profesionalnostjo pridobili zaupanje številnih strank.

Podjetje se ukvarja s prodajo, distribucijo, vzdrževanjem in svetovanjem na področju klimatskih naprav, klimatov, toplotnih črpalk in ogrevalnih sistemov. Svoje delo opravljamo tako na enostanovanjskih, večstanovanjskih in poslovnih objektih. Rešitve so izvedene v skladu z izdelanimi projektantskimi načrti ter dogovori iz investitorjem. Prav tako zagotovimo izdajo izjav, ki so potrebne za pridobitev uporabnega dovoljenja objekta.

Osebje podjetja ima večletne izkušnje s številnimi priznanimi znamkami, kot so Mishubishi, Daikin in Gree itd. Sedaj pa so paleto številnih priznanih znamk obogatili še izdelki podjetja MAXA.

Naše poslanstvo in skrb stremita k najbolj udobnim in kvalitetnim rešitvam za stranke ter k varovanju okolja.


VIZITKA PODJETJA

Dolgi naziv:
Esis-co, trgovina, izobraževanje in storitve, d.o.o.
Naziv:
Esis-co d.o.o.
Naslov / sedež podjetja:
Valvasorjeva ulica 26, 2000 Maribor
Poslovna enota:
Tržaška cesta 85, 2000 Maribor-Bohova
Tel.:
051 439 370
Davčna št.:
51140535
Matična št.:
7251203000
Šifra dejavnosti:
G46.430 - Trgovina na debelo z električnimi gospodinjskimi napravami
TRR:
IBAN SI56 2900 0005 2286 349 (UNICREDIT BANKA SLOVENIJA d.d.)