www.esis.si
www.kamini-esis.si
051 439 370info@esis.si

Toplotna črpalka monoblok MAXA I-32V5 MIDI

Toplotna črpalka Maxa I-32V5 MIDI


Toplotne črpalke MAXA midi model je od 21 kW do 32 kW za večje objekte.

DC inverterski kompresorji so hermetičnega rotacijskega tipa, posebej zasnovani za delovanje z R32, opremljen s toplotno zaščito in nameščen na gumijasti dušilci vibracij. Ta komponenta je nameščena v predelu ločen od zračnega toka za zmanjšanje hrupa in opremljen z ohišjem odpornost, da se prepreči redčenje olja hladilnega sredstva, ki zagotavlja pravilno mazanje in zmanjšanje porabe gibljivih delov. Kompresor pregled je možen z odstranitvijo stranskih in sprednjih plošč enoto, kar omogoča vzdrževanje tudi, ko enota deluje.

Spojen ploščni izmenjevalnik toplote iz nerjavečega jekla razreda AISI 304, prevlečen s črna zaprto celična prožna elastomerna pena; 9 mm debeline termo prevodnost (λ)≤0,036 W/mK (z zrakom +20°C). Vgrajeno pretočno stika vodna stran zagotavlja pretok vode in preprečuje nastajanje ledu notri z zaščitno sondo. Izmenjevalniki so lahko opremljeniz električnim uporom proti zmrzovanju (dodatna oprema KA.

Struktura, primerna za zunanjo montažo, sestavljena iz visoke debeline profili iz hmeljeno pocinkane jeklene pločevine, prevlečene s poliestrom prašno, prevlečeno z RAL 7035 kovanim zaključkom, odpornim na preperevanje. Odstranljive plošče omogočajo vzdrževanje znotraj hladilnikakrog in hidravlični krog.

Zračni izmenjevalci so v celoti izdelani iz aluminija, kar omogoča a znatno zmanjšanje padcev tlaka na strani zraka in hladilnega sredstva polnjenje, ki hkrati zagotavlja večjo zmogljivost menjave s enako sprednjo površino v primerjavi s tradicionalnimi izmenjevalniki in a nižje polnjenje hladilnega sredstva.